Deser z niespodzianką

Anna Leszczyńska-Rożek

Deser z niespodzianką


Anna Leszczyńska-Rożek


MGN 09/2015

publikacja 24.11.2017 12:08

Aromatyczny, pachnący prawdziwymi owocami, bez sztucznych aromatów. Można go zjadać na zimno i ciepło. Nawet z bitą śmietaną.


Bardzo lubię domowy kisiel. W nim nawet czarna porzeczka, za którą nie przepadam, smakuje bardzo dobrze. Pod koniec wakacji półki spiżarni zapełniają dżemy, kompoty i inne przetwory. Wy spróbujcie zrobić pyszny domowy owocowy kisiel. Owoce muszą być soczyste. 
Kisiel może być z jednym rodzajem owoców albo wieloowocowy. W ostateczności można użyć owoców mrożonych.


Dziękujemy, że z nami jesteś

To dla nas sygnał, że cenisz rzetelne dziennikarstwo jakościowe. Czytaj, oglądaj i słuchaj nas bez ograniczeń.

Czytasz fragment artykułu

Subskrybuj i czytaj całość

już od 14,90

Poznaj pełną ofertę SUBSKRYPCJI

Masz subskrypcję?
Kup wydanie papierowe lub najnowsze e-wydanie.
Pierwsza strona Poprzednia strona Następna strona Ostatnia strona
oceń artykuł Pobieranie..