nasze media Mały Gość 7/2025

Anna Leszczyńska-Rożek


|

MGN 09/2015

dodane 24.11.2017 12:08

Deser z niespodzianką


Aromatyczny, pachnący prawdziwymi owocami, bez sztucznych aromatów. Można go zjadać na zimno i ciepło. Nawet z bitą śmietaną.


Bardzo lubię domowy kisiel. W nim nawet czarna porzeczka, za którą nie przepadam, smakuje bardzo dobrze. Pod koniec wakacji półki spiżarni zapełniają dżemy, kompoty i inne przetwory. Wy spróbujcie zrobić pyszny domowy owocowy kisiel. Owoce muszą być soczyste. 
Kisiel może być z jednym rodzajem owoców albo wieloowocowy. W ostateczności można użyć owoców mrożonych.


Dziękujemy, że z nami jesteś

To dla nas sygnał, że cenisz rzetelne dziennikarstwo jakościowe. Czytaj, oglądaj i słuchaj nas bez ograniczeń.

Czytasz fragment artykułu

Subskrybuj i czytaj całość

już od 14,90

Poznaj pełną ofertę SUBSKRYPCJI

Masz subskrypcję?
Kup wydanie papierowe lub najnowsze e-wydanie.
« 1 »
oceń artykuł Pobieranie..