Gotowanie, łamanie, spulchnianie
CanStockPhoto/AlexT

Gotowanie, łamanie, spulchnianie

Tomasz Rożek

MGN 04/2013

publikacja 12.06.2013 15:39

Fizyk w kuchni – to nie brzmi dobrze, prawda? A ja myślę, że brzmi świetnie. Kuchnia to doskonałe laboratorium naukowe.

Doskonałe, bo ma dostęp do wody i do ciepła (kuchenka albo palnik gazowy), a blaty kuchenne są dużo bardziej odporne niż stół w jadalni albo biurko.

Dziękujemy, że z nami jesteś

To dla nas sygnał, że cenisz rzetelne dziennikarstwo jakościowe. Czytaj, oglądaj i słuchaj nas bez ograniczeń.

Czytasz fragment artykułu

Subskrybuj i czytaj całość

już od 14,90

Poznaj pełną ofertę SUBSKRYPCJI

Masz subskrypcję?
Kup wydanie papierowe lub najnowsze e-wydanie.
Pierwsza strona Poprzednia strona Następna strona Ostatnia strona
oceń artykuł Pobieranie..