Na słodko i na słono
Anna Leszczyńska-Rożek

Na słodko i na słono

Anna Leszczyńska-Rożek

MGN 03/2015

publikacja 18.06.2015 12:27

Oryginalne, nie tylko w smaku. Łatwe przekąski dla siebie i niespodziewanych gości

Wystarczy ciasto francuskie, z którego można zrobić coś bardzo smacznego, zarówno na słodko, jak i na słono. Niektóre rodzaje tego ciasta można mrozić, dzięki temu w każdej chwili ciasto francuskie jest pod ręką, gotowe do użycia. Oto kilka propozycji.

Dziękujemy, że z nami jesteś

To dla nas sygnał, że cenisz rzetelne dziennikarstwo jakościowe. Czytaj, oglądaj i słuchaj nas bez ograniczeń.

Czytasz fragment artykułu

Subskrybuj i czytaj całość

już od 14,90

Poznaj pełną ofertę SUBSKRYPCJI

Masz subskrypcję?
Kup wydanie papierowe lub najnowsze e-wydanie.
Pierwsza strona Poprzednia strona Następna strona Ostatnia strona
oceń artykuł Pobieranie..